07.06.2015
Autor
Premsa TMB

Recomanacions de transport per a la celebració dels títols del Barça

Amb motiu de les celebracions per la Lliga de Campions de futbol i els altres títols aconseguits pel FC Barcelona (rua i festa a l’estadi), TMB preveu reforçar aquest vespre el servei de la xarxa de metro i adverteix que les alteracions del trànsit en superfície afectaran una part de la xarxa d’autobusos.

El metro es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua (Arc de Triomf, Urquinaona, Catalunya, Passeig de Gràcia, Hospital Clínic) i les més properes a l’estadi: Badal i Collblanc, de la línia 5, i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3. En aquestes dues línies es reforçarà igualment l’oferta de trens. Com cada diumenge el metro funcionarà avui fins a les 12 de la nit.

Afectacions a línies de bus

La rua de celebració del triplet, que encapçalaran dos vehicles del Barcelona Bus Turístic, sortirà a les 19 hores i afectarà el trànsit de superfície per on es desenvolupi entre les 19 i les 21.30 hores, aproximadament. La desfilada sortirà del parc de l’Estació del Nord i passarà per l'avinguda de Vilanova, ronda de Sant Pere, plaça d’Urquinaona, plaça de Catalunya, passeig de Gràcia, carrer d'Aragó, avinguda de Roma, carrer Comte d'Urgell, avinguda de Sarrià i travessera de les Corts. TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles en funció dels talls de trànsit que es vagin succeint.

En total, els desviaments afectaran una trentena de línies de bus que fan part de l’itinerari a la zona afectada. Per a més informació es pot consultar l'avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/recomanacions-de-transport-celebracio-titols-barca