19.06.2015
Autor
Premsa TMB

Per la revetlla de Sant Joan, el metro funcionarà 43 hores sense interrupció

Com cada any per Sant Joan, dimarts vinent, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dimarts, 23 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 24 (és a dir, fins a la finalització del servei de dimecres, dia festiu), funcionant de forma continuada durant 43 hores.

TMB també farà un desplegament especial de personal per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. Per aquest motiu, es reforçarà la seguretat i protecció a les estacions del front marítim de la línia 4 (Ciutadella / Vila Olímpica, Barceloneta i El Maresme / Fòrum) i també a les cèntriques estacions de Catalunya i Urquinaona.

Així, amb vuit línies de metro i 141 estacions obertes, TMB contribueix a la mobilitat amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments dels ciutadans.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/revetlla-de-sant-joan-metro-funcionara-43-hores-sense-interrupcio