19.06.2015
Autor
Premsa TMB

Una incidència a Universitat ha afectat el servei a la línia 1 de metro aquesta tarda

El servei de metro a la línia 1 ha quedat suspès aquesta tarda a les 14.07 com a conseqüència de la presència de fum, de procedència desconeguda, en una andana de l'estació d'Universitat. L'estació ha estat desallotjada sense que cap passatger hagi necessitat assistència dels serveis mèdics d'emergència que han acudit al lloc.

Des de les 14.15 s'han establert serveis parcials en el màxim recorregut de la línia que permet la configuració dels aparells de via: d'Hospital de Bellvitge a Espanya, d'una banda, i de Marina a Fondo, de l'altra. A més, des de les 14.25 els trens no paraven a l'estació d'Universitat de la línia 2, que comparteix els accessos amb els de la línia 1.

Mentrestant han actuat els Bombers, que han revisat l'estació d'Universitat sense trobar el focus del fum, cosa que fa pensar en un origen aliè a les instal·lacions del metro.

A les 15.34 s'ha restablert el servei de metro a la línia 1 i els trens ja paren a Universitat L1 i L2, des de les 15.55 hores, un cop ha desaparegut tot el fum.

Mentre ha durat la interrupció els usuaris han pogut fer servir altres combinacions de metro així com els autobusos regulars de les línies H12 i 6, per cobrir el recorregut entre Espanya i Marina. La incidència s'ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, a les pantalles del MouTV, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/incidencia-universitat-ha-afectat-servei-linia-1-de-metro-aquesta-tarda