19.08.2015
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei de la línia 9/10 de metro a Bon Pastor, un cop finalitzades les obres

Avui dimecres, 19 d’agost, s’ha restablert el servei de la línia 9/10 de metro que estava afectat des del 5 d’agost passat, per treballs en dos sectors diferents de la línia, a l’entorn de l’estació de La Sagrera i a la bifurcació de Bon Pastor.

Des de les 5 del matí d’avui els trens de la línia 9/10 tornen a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, de La Sagrera a Can Zam (L9) i de La Sagrera a Gorg (L10) i a la inversa, tal com estava previst.

La suspensió del servei s’ha fet coincidir amb les vacances d’agost, ja que en aquestes dates es produeix un descens notable de la mobilitat urbana i en el nombre de passatgers del transport públic.

L’actuació, coordinada per TMB i el Departament de Territori i Sostenibilitat, s’ha centrat en la millora d’elements de la infraestructura i dels aparells de via. Per reduir les molèsties als usuaris durant l’afectació, TMB va habilitar serveis especials d’autobusos per a cadascun dels trams afectats.

Darrera modificació
10.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-de-linia-910-de-metro-bon-pastor-cop-finalitzades-obres