25.08.2015
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei de la línia 2 de metro entre Paral·lel i Universitat

Avui dimarts, 25 d’agost, s’ha restablert el servei de la línia 2 de metro entre les estacions de Paral·lel i Universitat, que estava suspès des del 4 d’agost passat pels treballs de millora de les condicions mecàniques de la via que hi ha dut a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Des de les 5 del matí d’avui els trens de la línia 2 tornen a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, de Paral·lel a Badalona Pompeu Fabra i a la inversa, tal com estava previst.

La suspensió del servei durant 21 dies s’ha fet coincidir amb les vacances d’agost, ja que en aquestes dates es produeix un descens notable de la mobilitat urbana i en el nombre de passatgers del transport públic.

En aquest cas, s’ha treballat en un tram de túnel de 200 metres de longitud (400 metres de via en total), una obra que correspon a la segona fase del projecte per minimitzar vibracions.

Durant el tall, els usuaris han disposat d’alternatives de transport públic en els horaris habituals de servei, mitjançant la línia 3 de metro i serveis regulars de bus.

Darrera modificació
10.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-de-linia-2-de-metro-entre-parallel-universitat