31.08.2015
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei de la L5 entre Horta i Vall d'Hebron, un cop finalitzades les obres

Avui dilluns, 31 d’agost, s’ha restablert amb normalitat el servei de la línia 5 de metro entre les estacions d’Horta i Vall d’Hebron, que estava suspès des del 10 d’agost passat per realitzar tasques de manteniment de la infraestructura de via. Aquesta era una de les tres actuacions que s’han dut a terme aquest estiu a la xarxa de metro, juntament amb les obres a la línia 2 i a la línia 9/10 que ja van finalitzar.

Des de les 5 del matí d’avui els trens de la línia 5 tornen a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, de Cornellà Centre a Vall d’Hebron i a la inversa, tal com estava previst.

La suspensió del servei a l’extrem de la línia 5 ha permès adequar i millorar els aparells de via anterior i posterior de l’estació de Vall d’Hebron, que permeten les maniobres pròpies del final de recorregut d’una línia de metro.

Per reduir les molèsties als usuaris durant l’afectació, TMB va habilitar un servei especial d’autobusos amb parada a totes les estacions afectades.

Darrera modificació
07.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-de-l5-entre-horta-vall-dhebron-cop-finalitzades-obres