09.09.2015
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la Diada de l'Onze de Setembre a Barcelona

Amb motiu de la celebració dels actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya, i en especial de la Via Lliure 2015, aquest divendres 11 de setembre, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adverteix que el transport públic de superfície patirà restriccions importants i recomana calcular més temps per als desplaçaments amb metro a les hores prèvies i posteriors als actes, en previsió d'una elevada afluència de passatge.

Durant tota la tarda de la Diada, la xarxa de metro es reforçarà amb més trens i més personal d'atenció i seguretat. Entre les 13 i les 20.30 h, les línies circularan a intervals de 4-5 minuts, excepte la línia 1, en què la freqüència serà inferior als 4 minuts, com un dia feiner. Per proximitat als espais dels actes, la màxima afluència pot donar-se entre les 14 i les 20 hores a les estacions d'Arc de Triomf, Marina, Glòries, Clot, Navas, La Sagrera i Fabra i Puig, a més dels enllaços de Catalunya, Urquinaona i Espanya. Altres estacions utilitzables són les de Bogatell, Encants, Congrés, Maragall, Virrei Amat, Llucmajor, Sant Andreu i Onze de Setembre.

Atenció als indicadors lluminosos i la megafonia

TMB disposarà de personal i mitjans tècnics en aquestes estacions, així com als principals enllaços de metro i amb altres operadors ferroviaris, per ordenar els fluxos de passatge i adoptar, si és necessari, accions de regulació per evitar situacions de risc en vestíbuls, andanes i passadissos. En aquest cas, tant el personal com la megafonia i els dispositius lluminosos donaran les indicacions pertinents. Per comunicar incidències o demanar ajuda, els passatgers tenen a la seva disposició els intèrfons situats al centre de les andanes i als vestíbuls.

El desenvolupament de l'acte obligarà les autoritats a imposar restriccions en la mobilitat de superfície. Per aquest motiu, 22 línies regulars d'autobusos de TMB que circulen o travessen l'avinguda Meridiana patiran afectacions, en forma de desviaments o limitacions de recorregut, a partir de les 14 hores del dia 11.

TMB oferirà informació actualitzada i alternatives de transport a través del perfil de Twitter @TMBinfo, que el dia 11 estarà actiu i monitoritzat de les 14 a les 20 hores. Com és habitual, la web de TMB, la web mòbil i l'aplicació TMB App informaran de manera automàtica de les possibles alteracions en la circulació del metro a través del semàfor d'estat del servei.

Per a més informació es pot consultar l'avís corresponent a la secció d'estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
04.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-diada-de-lonze-de-setembre-barcelona