07.10.2015
Autor
Premsa TMB

TMB adjudica a Vodafone els seus serveis de telecomunicacions

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha adjudicat a Vodafone, a través de concurs públic, la prestació de serveis de telecomunicacions per un període de 3 anys més dues pròrrogues d'1 + 1 any. La implantació del projecte ja ha començat i està previst que finalitzi al novembre.

La proposta de Vodafone va resultar guanyadora per la qualitat i els avantatges competitius que oferia pel que fa a les necessitats de TMB. L'operador durà a terme una completa reestructuració de la xarxa de telefonia fixa i dades cap a una solució més moderna i innovadora, així com una migració de les línies fixes i mòbils a la xarxa de Vodafone.

Entre les solucions incloses en la proposta de Vodafone destaca el projecte de migració de la veu fixa a TruckSIP (veu sobre IP), que permetrà gestionar de forma més eficient la seva xarxa de dades, amb una important millora en la qualitat de les comunicacions i amb el consegüent estalvi en costos que a mitjans termini suposa implementar aquest tipus de tecnologies. A més, també s'ha plantejat una instal·lació d'una plataforma MDM que garantirà la seguretat de les dades internes.

L'aposta de Vodafone és proposar iniciatives que milloren la qualitat dels serveis que s'utilitzen en el dia a dia companyies com TMB, que persegueixen dur a terme una important evolució tecnològica del seu entorn de telecomunicacions a través de solucions innovadores i sostenibles.

Tant TMB com Vodafone són corporacions que destaquen pel seu compromís amb la innovació com a motor de canvi. Aquest factor, unit a l'extensa proposta de valor que va presentar l'operador, ha obert les portes a una col·laboració que permetrà potenciar l'eficiència en les comunicacions internes de la companyia de transport públic, i ajudarà a continuar amb la prestació d'un servei de màxima qualitat als ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Darrera modificació
21.07.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-adjudica-vodafone-seus-serveis-de-telecomunicacions