Autor
Redacció

Aquesta capsa mostra l'interior d'un metro de Barcelona amb figures retallades a mà

Máximo Pacheco Bascur ens presenta al seu Facebook una capsa que és una sorpresa. L’exterior, de color porpra, té texturitzat el logotip de Metro.

A dins es mostra l'interior d'un cotxe del suburbà de Barcelona fet amb retallables de paper i reconeixible per les característiques barres triples que van del terra al sostre. Jugant amb llums i ombres, les capes de paper descriuen diferents escenes. En primer pla hi ha una persona amb un gos (suposem que amb morrió). I en diversos plans trobem persones llegint un llibre, el diari, mirant el mòbil, assegudes o aixecant la mà indicant les estacions de la línia.

Un dels elements que més crida l'atenció és la cura que ha posat Pacheco en la seva feina. El resultat és un conjunt d'escenes que respiren calma, elegància i que són encisadores.  

Al seu Facebook podem gaudir d'un altre treball de l'artista, unes capses amb figures retallades a mà, segons explica, amb fragments de contes clàssics.

Darrera modificació
divendres, juliol 14, 2017 - 08:27
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/aquesta-capsa-mostra-linterior-dun-metro-de-barcelona-amb-figures-retallades-ma