15.01.2013
Autor
Premsa TMB

Transport públic per al San Miguel Primavera Sound 2012

Amb motiu de la programació dels concerts del San Miguel Primavera Sound 2012 del dijous, 31 de maig, al diumenge, 3 de juny, al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment ciutadà. Així, a més del servei habitual de metro i autobusos, TMB posarà en funcionament un servei nocturn de bus llançadora.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l'estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts.

El funcionament del metro, amb servei ininterromput els dissabtes i fins a les 2 de la matinada els divendres suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats per aquestes nits.

Autobusos: bus especial Fòrum - Pl. Catalunya

Aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). El bus especial funcionarà dues nits en els següents horaris:

  • Matinada de dijous 31 de maig a divendres 1 de juny: de mitjanit a 5 h.
  • Matinada de divendres 1 de juny a dissabte 2 de juny: de 2 a 5 h.

El bitllet especial per a aquest autobús, de 2 euros, el dispensarà l’organització al costat de la parada d’origen al carrer Taulat.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-san-miguel-primavera-sound-2012