14.01.2013
Autor
Premsa TMB

L'enllaç de l'estació de Passeig de Gràcia es converteix en un passadís de somriures

En el marc de la Primavera Cultural de TMB, fins al 30 de juny, a l'estació de metro de Passeig de Gràcia (línies 2, 3 i 4) es pot veure un mural d'imatges plenes de felicitat sota l'emblema Somriu, és primavera. La cadena d'imatges recull les instantànies dels somriures dels usuaris, que prèviament van captar la seva imatge en un fotomaton que es va intal·lar a principis de juny en aquesta mateixa estació.

Aquesta acció pretén demostrar que un somriure pot canviar l'actitud de la gent, reflectir la diversitat dels usuaris del metro i fer més agradable aquest transbordament, utilitzant l'art i la participació de tots. Els retrats del fotomaton poden ser individuals, en parella o de fins a un màxim de tres persones. Així, els participants deixen de ser espectadors i passen a ser creadors d'una obra única, interactiva i dinàmica.

Concurs del revisor

A més, tothom que hi ha participat ha rebut una impressió de record amb un codi amb el qual, despràs de registrar-se al microlloc web de la Primavera Cultural de TMB, pot guanyar dos bitllets d'avió a Fuerteventura. A més, també s'obtenien 3.000 punts per al Concurs del revisor, que està tenint lloc en aquest mateix web i que premia amb dos bitllets d'avió d'anada i tornada a Istanbul la gent que ha assistit a més activitats de la Primavera Cultural de TMB.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament amb Wallpeople, un projecte d'art col·laboratiu que convida les persones a crear, a divertir-se i a formar part d'un moment únic en un espai urbà, amb l'objectiu de compondre una obra irrepetible i recuperar l'espai públic com a mitjà d'expressió i d'interacció ciutadana.

 

Darrera modificació
27.07.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lenllac-de-lestacio-de-passeig-de-gracia-es-converteix-passadis-de-somriures