05.10.2011
Autor
Premsa TMB

‘TMB es posa la gorra' a l'estació de metro d'Universitat

En el marc de la campanya solidària Mou-te contra el càncer  i en col·laboració amb l'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) en l'onzena edició de la iniciativa Posa't la gorra!, s'ha dut a terme una venda solidària de gorres i la seva signatura per part del Mag Lari a l'estació de metro d'Universitat (L1 i L2).

El càncer às la primera causa de mortalitat per malaltia en infants de màs d'un any. A Catalunya anualment es diagnostiquen entre 176 i 200 casos nous, amb una estadística de supervivència, cinc anys despràs del diagnòstic, d'un 79-80%. Un 40% de les famílies s'han de desplaçar des de fora de la província de Barcelona per continuar el tractament dels fills. Per això às tan important el paper de les entitats que treballen per atendre i millorar la qualitat de vida de les persones malaltes de càncer i les seves famílies.

Un any mes, TMB col·labora amb l'AFANOC en una nova edició de la campanya Posa't la gorra! dirigida a sensibilitzar la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia. Així, s'han establert 28 punts de distribució (centres de treball i Punts TMB) on voluntaris de l'empresa venen les gorres facilitades per l'AFANOC fins el 14 desembre.

L'activitat s'emmarca dins la campanya Mou-te contra el càncer i durant el mes de desembre vol transmetre el missatge que els nens i els adolescents tambà tenen càncer. Aquesta campanya solidària es porta a terme de manera conjunta amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer  (AECC) i la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer  (FECEC).

Darrera modificació
02.09.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-es-posa-gorra-lestacio-de-metro-duniversitat