09.01.2013
Autor
Premsa TMB

En servei el vestíbul André Malraux de l'intercanviador d'Arc de Triomf (metro i Rodalies)

Avui s'ha posat en servei el vestíbul de l’intercanviador d’Arc de Triomf de la plaça d’André Malraux, ampliat en el marc de les obres d’adaptació i millora que hi ha dut a terme el departament de Territori i Sostenibilitat. El vestíbul més proper al passeig de Sant Joan ja va entrar en funcionament la tardor del 2010.

La renovació i ampliació del vestíbul de la plaça d’André Malraux ha permès multiplicar els espais disponibles per als viatgers, dels 370 metres quadrats  originals als 2.200 metres quadrats de superfície final, de manera que es facilita la comoditat i la mobilitat en els desplaçaments dels passatgers en aquest punt que concentra un elevat volum d’activitat.

El vestíbul disposa de dos accessos a la plaça: un a peu pla, proper a l’estació d’autobusos, i un altre a la banda del carrer de Roger de Flor, amb escales fixes i mecàniques. La connexió entre el nivell de vestíbul amb les andanes de la línia 1 del metro i Rodalies (R1, R3 i R4) es pot fer mitjançant quatre nous ascensors, de manera que és accessible a persones amb mobilitat reduïda.

Darrera modificació
04.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/servei-vestibul-andre-malraux-de-lintercanviador-darc-de-triomf-metro-rodalies