19.09.2012
Autor
Premsa TMB

El Tramvia Blau reprendrà el servei el proper 22 de setembre

L’Ajuntament de Barcelona ha finalitzat l’expedient obert el passat 23 d’agost per aclarir les causes de l’accident que va patir un vehicle del Tramvia Blau al col·lisionar contra un turisme primer i un camió després a l’alçada de l’avinguda Tibidabo i ha acordat que el servei es reprendrà el proper 22 de setembre. A causa de l’accident 15 persones van resultar ferides de diversa consideració. A dia d’avui totes elles ja han estat donades d’alta.

Ateses les circumstàncies que van motivar l’accident, l’expedient municipal duu a terme un seguit de recomanacions a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per tal de millorar els procediments de conducció i els sistemes de seguretat del Tramvia Blau. La companyia, s’ha compromès a incorporar aquestes recomanacions i durà a terme les següents actuacions:

  • Intensificar les accions formatives als conductors del tramvia sobre els sistemes dels quals disposa i els procediments per a la seva utilització.
  • Aquests processos de formació posaran especial èmfasi en els procediments de conducció per a casos d'incidències.
  • Incorporar un avisador visual o acústic que informi al conductor en cas de bloqueig de les rodes.
  • Incorporar un comandament manual màs visible d’activació de les sorreres.
  • Totes les unitats del tramvia que prestin el servei del Tramvia Blau disposaran d’aquests mateixos sistemes i dispositius de seguretat.

Finalitzat l’expedient i recollides aquest seguit de recomanacions, l’Ajuntament de Barcelona ha pres la decisió de reobrir el servei del Tramvia Blau el proper 22 de setembre, coincidint amb les festes de la Mercè.

Darrera modificació
03.08.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tramvia-blau-reprendra-servei-proper-22-de-setembre