25.04.2012
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la Feria de Abril de Catalunya 2012

Amb motiu de la celebració de la 41a edició de la Feria de Abril de Catalunya, que tindrà lloc del 27 d’abril al 6 de maig, al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment ciutadà.

TMB recomana la xarxa de metro per als desplaçaments fins a la fira, especialment la línia 4, que es reforçarà durant aquests dies, i en especial, l’estació d’El Maresme / Fòrum, la màs propera al recinte firal.

El funcionament del metro, amb servei ininterromput els dissabtes (28 d’abril i 5 de maig) i fins a les 2 de la matinada els divendres (27 d’abril i 4 de maig) i vigílies de festiu (dilluns 30 d’abril), suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin accedir a la fira aquestes nits. Recordar que el servei de metro comença cada dia a les 5 del matí.

Tambà poden arribar al recinte firal situat al Fòrum amb les línies regulars d’autobús 7, 36, 41, 43 i 141. Aquestes línies es reforçaran en funció de la demanda que es pugui produir, en especial els caps de setmana.

Darrera modificació
03.08.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-feria-de-abril-de-catalunya-2012