08.01.2013
Autor
Premsa TMB

Transbordament gratuït a metro per als afectats pel tall de Rodalies, fins al 27 d'agost

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels viatgers de les línies de Rodalies de Catalunya, s’ha elaborat un Pla Alternatiu de Transport (PAT) que contempla l’ús de la xarxa de metro i FGC com a serveis alternatius de transport. En aquest sentit, TMB ofereix la seva col·laboració garantint que tots els títols magnètics de transport de Renfe (tant de Rodalies com Regionals) siguin vàlids per accedir als transbordaments de metro previstos en el PAT sense cap cost addicional pels usuaris afectats pel tall. Igualment, recordar que amb els títols integrats de transport el transbordament tambà serà gratuït.

Aquests títols de transports seran vàlids a les estacions de metro de Rambla Just Oliveras (L1), Cornellà Centre (L5), Bellvitge (L1), Sants Estació (L3 i L5), Plaça de Sants (L1 i L5), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Catalunya (L1 i L3), Arc de Triomf (L1), Clot (L1 i L2), Sant Andreu (L1), Barceloneta (L4), Fabra i Puig, Espanya (L1 i L3), Av. Carrilet (L1) i La Sagrera (L1, L5, L9 i L10). Per accedir a les estacions esmentades durant el període del tall, els usuaris de Renfe hauran de validar amb el títol magnètic (els bitllets no magnètics hauran de ser bescanviats pel personal de Renfe).

A banda, TMB tambà reforçarà efectius per facilitar els fluxos de passatge en les estacions de Cornellà Centre, Rambla Just Oliveras, Plaça de Sants, Sants Estació, Espanya, Passeig de Gràcia, Catalunya, Arc de Triomf i Clot.

Per a màs informació sobre els trajectes alternatius inclosos en el PAT, podeu consultar la web de Rodalies de Catalunya.

Cartell informatiu sobre el tall de Rodalies de Catalunya

Darrera modificació
03.08.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transbordament-gratuit-metro-afectats-tall-de-rodalies-fins-27-dagost