16.07.2012
Autor
Premsa TMB

Les línies 30, 43 i 78 d'autobusos passen a circular pel c/ Nicaragua en sentit ascendent

Les línies d'autobusos 30, 43 i 78 de TMB deixaran de circular demà pel carrer de l'Equador en sentit ascendent i passaran a fer-ho pel carrer paral·lel de Nicaragua, com a conseqüència d'una reordenació del trànsit en aquest sector del districte de les Corts que forma part dels preparatius per a la posada en servei de la línia V7 de la nova xarxa de bus.

Des de demà al matí, doncs, s'anul·len les dues parades dels autobusos 30, 43 i 78 que hi ha al carrer de l'Equador i es traslladen al carrer de Nicaragua, la primera a l'altura dels Jardins de Màlaga i la segona abans de la cruïlla amb el carrer del Montnegre. A partir d'aquest punt, la línia 43 continuarà amunt fins a la Travessera de les Corts mentre que les línies 30 i 78 giraran a la dreta per incorporar-se al recorregut propi pel carrer d'Entença.

La reordenació del trànsit tà per objectiu dissenyar un itinerari com màs recte i curt millor entre la plaça d'Espanya i Sarrià, per a la futura línia vertical V7, perquè es redueixi el temps de viatge i millori la regularitat. Fent el recorregut ascendent per Nicaragua, Constança, Caravel·la la Niña, Sant Joan Bosco i Vergós, entre altres mesures, la nova línia escurçarà 1.500 metres el recorregut total en comparació amb l'actual línia 30, que serà substituïda per la V7. En un tajecte complet d'anada o tornada, l'estalvi estimat serà de 14,7 minuts.

Darrera modificació
03.08.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linies-30-43-78-dautobusos-passen-circular-c-nicaragua-sentit-ascendent