02.01.2014
Autor
Premsa TMB

Sense servei al telefèric de Montjuïc, a causa d'una incidència tècnica

El Telefèric de Montjuïc ha deixat de prestar servei aquesta tarda a les 16.30 a causa d’una incidència tècnica que ha originat l’aturada del sistema de tracció, sense que s’hagin registrat situacions de risc en cap moment.

Com està establert, s’ha activat el dispositiu propi d’emergència, amb participació dels Bombers, que mitjançant el motor auxiliar ha permès desplaçar el carrusel de cabines cap a les diferents estacions i d’aquesta manera els passatgers que en aquell moment ocupaven les cabines, una setantena aproximadament, han pogut baixar-ne. Només en un cas els Bombers han fet servir una grua especial per arribar a una cabina i fer-ne baixar els seus quatre ocupants. Els passatgers evacuats no han necessitat assistència, tot i que els serveis sanitaris s’han desplaçat a la zona per si havien d’actuar.

Els tècnics del Telefèric treballaran tot seguit per reparar l’avaria, localitzada en un volant de l’estació intermèdia, perquè el servei es pugui reprendre amb normalitat els pròxims dies. La instal·lació, construïda el 2007, se sotmet anualment a revisions i inspeccions exhaustives.

TMB ha reforçat paral·lelament la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) per facilitar els desplaçaments dins el parc.

Darrera modificació
20.04.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/sense-servei-teleferic-de-montjuic-causa-duna-incidencia-tecnica