Autor
Redacció

#TMBrecomana el gran concert 'Compromesos' de músics del metro al Fòrum

Compromesos és el lema del gran concert solidari dels músics del metro que tindrà loc avui a partir de les 7 de la tarda a les Carpes del Fòrum, organitzat conjuntament amb Llibre Solidari. Aquesta és una organització no governamental, formada per voluntaris i orientada a la captació de recursos per ajudar a persones i famílies desfavorides a través de la mediació d’assistents socials de diferents ajuntaments.

Els organitzadors conviden a gaudir d'un concert a l'aire lliure per a tota la família a favor de la solidaritat a les Carpes del Fòrum (Moll de la Marina Seca, c/ de la Pau, 12 de Sant Adrià de Besòs).

El cartell d’artistes està format per l’Amuc-BCN, Associació de Músics del Metro i del Carrer de Barcelona.

L’organització proposa tres formes diferents de participar solidàriament amb l’entrada al concert:

  • La primera és acumulant punts comprant llibres a les botigues i parades de Llibre Solidari. Per cada 5€ de compra s’acumula 1 punt. Per aconseguir na invitació d’adult (+16 anys) són necessaris 3 punts i per una de jove (-16 anys), 2 punts.
  • La segona és amb la donació de la diferència del cost de l'entrada amb una compra mínima d'1€ a Llibre Solidari.
  • La tercera, donant íntegrament  el cost de l'entrada sense compra res. L’entrada d’adult (+16 anys) són 15€ i la de jove (-16anys) 10€.

Hi ha descomptes per a famílies.

El Facebook de l'esdeveniment destaca que tots els beneficis van destinats a les tasques socials de l'oenagé Llibre Solidari: Banc d'aliments i Lloguer solidari a persones grans i famílies necessitades de Barcelona derivades de serveis socials.

TMB també hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
divendres, juny 30, 2017 - 08:20
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-gran-concert-compromesos-de-musics-metro-forum