31.07.2012
Autor
Premsa TMB

Lliurament dels 5 viatges als Jocs Olímpics de Londres de 2012 als guanyadors del JoTMBé

Aquest matí ha tingut lloc a l’estació de metro de Diagonal (L3) el lliurament de premis als guanyadors del sorteig de 5 viatges per a dues persones per anar als Jocs Olímpics de Londres, de la mà de JoTMBé, el club d’amics creat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i que ja compta amb màs de 23.000 membres inscrits. El concurs ha estat patrocinat per la cadena de botigues d'Enrique Tomás, que tambà es poden trobar al metro, en la seva línia de potenciar l’ús del transport públic.

El concurs es va iniciar el passat 4 de juliol a través de la pàgina de Facebook de TMB dins la promoció Passa la torxa i ha comptat amb la participació de 1.603 usuaris, amb un total de 16.298 visites a l’aplicatiu dissenyat per a aquesta campanya.

Els premis que avui s’han entregat consisteixen en un bitllet d’avió d’anada i tornada Londres-Barcelona, nits d’hotel i entrades per a la final d’handbol masculí i per a la cerimònia de clausura dels Jocs.

Informació de servei, descomptes i promocions en un clic

JoTMBà às el canal de comunicació creat per TMB perquè els usuaris del transport públic coneguin amb anticipació els canvis previstos en el servei i es beneficiïn d'ofertes i avantatges en activitats lúdiques i culturals a la ciutat. D'altra banda, i pel fet de ser membres del club JoTMBà, els usuaris tenen descomptes exclusius.

Un dels vessants del JoTMBà tambà às la difusió de propostes de lleure amb plans i rutes de cap de setmana dins de Barcelona. Les rutes estan descrites en un apartat específic de la web de JoTMBé, amb anotacions culturals i de mobilitat. L’última publicada às la ruta de les terrasses de Barcelona amb vistes, còctels i música. Qualsevol persona pot pertànyer a aquest club i obtenir aquests beneficis fent la inscripció, de manera gratuïta, a través de la web.

Darrera modificació
05.08.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lliurament-5-viatges-jocs-olimpics-de-londres-de-2012-guanyadors-jotmbe