Autor
Toni Bravo

Conveni per promoure la pràctica esportiva entre els escolars

El Consell Escolar Esportiu de Barcelona (CEEB) i TMB han acordat fer difusió al metro dels beneficis de l’activitat física per als més joves.

Amb motiu del seu 40è aniversari, el CEEB, entitat dedicada a la promoció, organització, gestió i difusió de la pràctica esportiva amb valors en l’àmbit de l’escola a Barcelona, i TMB han signat un conveni de col·laboració per fomentar la pràctica de l’activitat física i l’esport entre la població més jove amb una exposició fotogràfica a les instal·lacions de metro.

TMB donarà suport a aquesta iniciativa a través dels seus canals a internet, pantalles a l’interior dels trens i a la revista corporativa online. En concret, MouTV emetrà, la darrera setmana de cada mes, càpsules divulgatives de promoció de la pràctica esportiva entre els joves estudiants. Els viatgers, per la seva banda, podran visitar la mostra fotogràfica del CEEB durant els més de dos mesos que estarà exposada.

D'aquesta manera, TMB manté el seu compromís de responsabilitat social amb acords de col·laboració amb entitats i institucions que promouen activitats, iniciatives i projectes que contribueixen al desenvolupament sostenible de la societat.

El conveni l’han signat avui el conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i el vicepresident institucional del CEEB, Joan Villacampa.

Darrera modificació
dimecres, gener 11, 2017 - 08:56
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/conveni-promoure-practica-esportiva-entre-escolars