23.06.2017
Autor
Premsa TMB

Restablerta la circulació de trens a tota la línia 3 de metro, un cop desplaçada la màquina d’obres

Subtítol

Els trens ja paren a l'andana direcció Trinitat Nova de l'estació de Paral·lel

El servei de metro ja cobreix la totalitat de la línia 3, de Zona Universitària a Trinitat Nova, un cop s’ha retirat la màquina que ocupava part d’una de les andanes de l’estació de Paral·lel. Per tant, des de les 10.53 hores, els trens ja circulen amb normalitat a tota la línia verda.

El servei  de metro ja s’havia restablert a les 9.19 hores, un cop resolta la incidència que impedia la circulació entre les estacions de Liceu i Paral·lel, però encara mantenia sense servei l’andana de Paral·lel direcció Trinitat Nova.

El servei de metro a la línia 3 ha resultat afectat aquest matí des de les 5 per l’avaria d’una plataforma elevadora que s’utilitza en les obres de rehabilitació de l’estació de Paral·lel. La màquina, situada a l’andana direcció Trinitat Nova, ocupava parcialment la zona de trànsit de trens. L’actuació del personal de l’empresa constructora i de Metro ha aconseguit desplaçar el vehicle perquè no interfereixi la circulació, si bé ha continuat ocupant part de l’andana mentre s’ha treballat per reparar-la i retirar-la.

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
14.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablerta-circulacio-de-trens-tota-linia-3-de-metro-cop-desplacada-maquina-dobres