02.05.2012
Autor
Premsa TMB

Exposició de vehicles antics i Ral·li d'Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui

El cap de setmana del 5 i 6 de maig se celebrarà una nova exhibició de vehicles històrics i el tercer Ral·li d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui , organitzat per TMB, la Fundació TMB , Sagalés i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA). Serà una gran oportunitat perquè el públic en general pugui reviure la història del transport públic dels últims cent anys.

Una trentena de vehicles s’exhibiran a l’avinguda Maria Cristina tant dissabte 5 a la tarda com diumenge 6 de maig fins a la sortida del ral·li, que començarà a les 10:30 hores del matí, una oportunitat única per veure reunits vehicles que representen cent anys del transport públic a Catalunya.

Els vehicles clàssics com a protagonistes

Així, el 5 de maig, entre les 15:30 i les 20 hores, i el diumenge 6, des de les 9 hores, a l’avinguda Maria Cristina (entre la plaça Espanya i l’avinguda de Rius i Taulet) es podrà veure aquesta exhibició estàtica oberta a tothom dels vehicles clàssics. Com a novetat, entre els clàssics de la Fundació TMB per primera vegada s’exposarà l’autobús MAN SD 200, un dels primers cotxes de 2 pisos que donaven servei al Barcelona Bus Turístic.

Aquest vehicle de 31 anys d’antiguitat (número 2011 de la flota de TMB) ha estat recentment restaurat per l’empresa MAN, amb motiu del 25è aniversari del funcionament d’aquest emblemàtic transport d’oci de la Ciutat Comtal. Tambà es comptarà amb la presència de participants d’altres països europeus, com França, gràcies a l’aportació de Gèrard Pàlissier, que portarà el seu Rochet Schneider de 1928.

Podeu consultar màs informació al dossier de premsa adjunt.

Darrera modificació
03.08.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/exposicio-de-vehicles-antics-ralli-dautobusos-classics-barcelona-caldes-de-montbui