27.12.2012
Autor
Premsa TMB

L'Espai Mercè Sala acull la instal·lació ‘Joan Miró. Apunts'

L’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions al metro de TMB, acull la instal·lació Joan Miró. Apunts produïda per la Fundació Joan Miró Obre la pàgina en una finestra nova arran del conveni subscrit el 18 d’octubre Obre la pàgina en una finestra nova, per acostar l’obra de l’artista als usuaris del metro.

La mostra es pot veure a l’Espai Mercè Sala Obre la pàgina en una finestra nova, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, fins al proper 23 de març, de dilluns a divendres feiners, entre les 10 i les 20.30 hores.

Els visitants hi poden trobar paraules de Miró relacionades amb algunes fotografies que s’hi exhibeixen complementades amb reproduccions d’obres cabdals de la seva trajectòria que acosten la seva manera de treballar i d’entendre la pintura i la seva relació amb París i Catalunya, especialment amb Mont-Roig.

Joan Miró. Apunts às un complement de l’itinerari per la Barcelona de Joan Miró, una de les nombroses activitats impulsades per la Fundació amb motiu de l’exposició Joan Miró. L’escala de l’evasió. La mostra es pot visitar a la Fundació fins al 18 de març i às una de les retrospectives de Miró màs complertes que posa de manifest el compromís de l’artista amb el seu temps i el seu país al llarg de la seva vida.

Intervenció al metro

Coincidint amb la inauguració a l’Espai Mercè Sala, fins a finals de març tambà es farà una intervenció amb tres obres de l’artista, La Masia, Natura morta del sabatot i Per a Emili, a les estacions de Liceu (L3), Drassanes (L3), Paral·lel (L3), Espanya (L3), Tarragona (L3), Jaume I (L4), Urquinaona (L4) i al passadís del Funicular de Montjuïc (L3).

Tambà es contribuirà a la difusió d’aquesta mostra mitjançant la distribució de fullets a bord dels autobusos i a les estacions de metro i a travàs de l’emissió d’un espot a les pantalles del MouTV Obre la pàgina en una finestra nova.

Darrera modificació
13.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lespai-merce-sala-acull-installacio-joan-miro-apunts