17.12.2012
Author
Premsa TMB

"Units contra la pobresa i la fam infantil", l'eix principal de la campanya de Nadal 2012

TMB celebra les festes emmarcant la seva campanya de Nadal dins l'acció solidària Mou-te contra la fam i la pobresa (http://www.tmb.cat/ca/mou-te-contra-la-fam), escollida pels propis treballadors de l'empresa. Així, sota el lema Units contra la pobresa i la fam infantil durant aquest mes de desembre s'organitzen diverses accions.

Fins al proper 9 de gener, de la mà de de la cadena de supermercats Caprabo, a travàs del club JoTMBé (http://jotmbe.tmb.cat/ca), els usuaris del transport públic podran col·laborar en línia en una acció solidària per alimentar els infants del nostre entorn.

Concretament, cada clic al botó m'agrada dins la campanya, que passa per la pàgina de Facebook de TMB, equivaldrà a 4 àpats –un esmorzar, un mos de mig matí, un dinar, un berenar i un sopar– per als infants que màs ho necessiten, col·laborant així a fer possible que els màs petits tinguin una alimentació completa perquè creixin sans i forts.

Recollida de joguines i polseres solidàries

Paral·lelament, TMB col·labora amb la Creu Roja en la campanya Apropa'ns a la il·lusió. Un gest, una joguina! habilitant els propers 19, 20 i 21 de desembre, entre les 17:30 i les 20:30, un punt de recollida de joguines a l'estació de metro d'Universitat (L2/L1) que comptarà amb animació infantil i pallassos.

En aquest punt, els voluntaris de Creu Roja Joventut sensibilitzaran els ciutadans i els informaran dels objectius de la campanya. Tambà es podrà visitar l'exposició La joguina educativa.

Igualment, TMB se suma a la campanya de venda de polseres solidàries de Caprabo, i durant aquests tres dies de recollida de joguines al vestíbul d'Universitat tambà col·locarà un punt de venda de polseres solidàries al preu d’1 euro, dinamitzat per treballadors voluntaris de TMB. En aquest sentit, a partir d'avui i fins al darrer dia de l'any, aquestes polseres tambà es podran comprar als Punts TMB (https://www.tmb.cat/ca/atencio-al-client/punts-atencio/punts-tmb).

Els beneficis que s'obtinguin de la venda d'aquestes polseres aniran destinats a Creu Roja perquè nens de famílies necessitades puguin accedir als menjadors escolars, una iniciativa que l'organització humanitària ha posat en marxa aquest curs amb motiu de l'impacte de la crisi sobre la infància.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/units-contra-pobresa-fam-infantil-leix-principal-de-campanya-de-nadal-2012