Autor
Laura Martínez

De mica en mica s'omple la pica: @TMB_Barcelona arriba als 150.000 seguidors

El compte corporatiu de Twitter ha publicat més de 24.000 tuits en poc més de set anys. Tota una vida dedicada a la conversa amb la comunitat digital del transport públic.

El perfil corporatiu de TMB a Twitter no para de créixer i aquesta setmana ha assolit els 150.000 seguidors. El compte @TMB_Barcelona, que ha publicat més de 24.000 tuits, és un espai de conversa i participació sobre l'actualitat del transport públic de la nostra ciutat i la seva àrea metropolitana: s'hi comparteixen continguts del TMB Notícies i d'altres publicacions, es difonen les activitats socials, culturals i educatives organitzades per la companyia i també es piulen els concursos i promocions del club JoTMBé.

TMB disposa d'un segon compte a Twitter, @TMBinfo, dedicat a l'atenció al client i a difondre informació de servei de les xarxes d'autobusos i metro. És seguit per més de 27.000 usuaris. Les piulades dels dos comptes es poden localitzar fàcilment amb les etiquetes #metrobcn i #busbcn.

Recentment TMB ha augmentat la presència a les xarxes socials amb la creació del perfil @tmb_bcn a Instagram, la xarxa social fotogràfica més important del món, on milions d'usuaris comparteixen les seves imatges de la vida diària. El Barcelona Bus Turístic també té el seu perfil a Instagram, @barcelonabusturistic.

En l'altra gran xarxa social, Facebook, tenim actius el perfil corporatiu i el del Barcelona Bus Turístic.

Darrera modificació
dijous, juny 15, 2017 - 15:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/de-mica-mica-somple-pica-tmbbarcelona-arriba-150000-seguidors