Autor
Redacció

#TMBrecomana la Festa del Medi Ambient de diumenge a Can Zam

La segona Festa del Medi Ambient a Can Zam, (Santa Coloma de Gramenet), arriba aquest diumenge, 11 de juny. La celebració s'emmarca dins del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra cada 5 de juny.

Entre les 10 i les 14 hores tindran lloc una vintena d'activitats relacionades amb la importància de fer una gestió responsable dels residus i del reciclatge, el valor ambiental de les zones verdes i la protecció de la fauna i la flora. També hi haurà tallers i expositors per veure la importància del consum de productes de proximitat, els horts domèstics, la biodiversitat i la necessària defensa d'un turisme sostenible.

Tal com explica el web de l'Ajuntament de Santa Coloma, entre les activitats previstes destaca l'alliberament d'una au recuperada, un circuit de mobilitat sostenible i segura (karts), l'espai Bicibox de cessió de dues bicicletes elèctriques i les parades de productes de proximitat de cultiu ecològic, entre d'altres. Durant la jornada l'artista colomenc Milú crearà tres grafitis efímers de tres animals del parc de Can Zam, i l'Excèntrica oferirà animació i música per a tothom.

El final de festa serà protagonitzat per un espectacle de titelles gegants.

TMB hi col·labora fent difusió de la jornada.

Darrera modificació
dimecres, juny 7, 2017 - 10:22

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/tmbrecomana-festa-medi-ambient-de-diumenge-can-zam