06.06.2017
Autor
Premsa TMB

Una incidència tècnica impedeix el servei de la línia 5 de metro entre Maragall i Horta

Subtítol

La línia blava funciona des de les 10 del matí de Cornellà Centre a Maragall i d'Horta a Vall d'Hebron

El servei de metro a la línia 5 ha resultat afectat aquest matí per una incidència tècnica que impedeix la circulació de trens per l’aparell de via de Vilapicina. La incidència s’ha detectat a les 9.59, moment en què s’ha aturat el servei de la línia, i de seguida que ha estat possible, a les 10.03, s’ha establert el funcionament parcial en dos sectors: de Cornellà Centre a Maragall, d’una banda, i d’Horta a Vall d’Hebron, de l’altra.

Mentre el personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència, els usuaris poden fer servir els autobusos regulars de TMB (línies 19 i 45) per fer el trajecte entre Maragall i Horta, a més d’un servei especial d’autobús entre aquestes dues estacions.

La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
06.06.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/incidencia-tecnica-impedeix-servei-de-linia-5-de-metro-entre-maragall-horta-0