30.05.2017
Autor
Premsa TMB

Transport públic per al festival Primavera Sound 2017

Subtítol

Un servei especial de bus enllaçarà les nits de l'1 i del 2 de juny el Fòrum i la plaça Catalunya

Amb motiu de la programació dels concerts del festival de música Primavera Sound 2017, del dimecres 31 de maig al diumenge 4 de juny al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment ciutadà i posarà en funcionament un servei nocturn de bus llançadora les nits de l’1 i del 2 de juny.
 
El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:
 
Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum
 
TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts.
 
El funcionament del metro, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats aquestes nits.
 
Autobusos: bus especial Fòrum - plaça Catalunya
 
Aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l’indicador de línia “Primavera Sound. Parc del Fòrum - Pl. Catalunya” i funcionaran dues nits en els següents horaris:
 
* Matinada de dijous 1 a divendres 2 de juny: de 12 de la nit a 5.30 de la matinada.
* Matinada de divendres 2 a dissabte 3 de juny: de 2 a 5.30 de la matinada.
 
El bitllet especial per a aquest autobús el dispensarà l’organització al costat de la parada d’origen al passeig del Taulat.
 
També arriben al Parc del Fòrum les línies regulars de bus H14, H16, 7, 36 i 143 (no circula dissabtes ni diumenges).
 
Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.
Darrera modificació
31.05.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-festival-primavera-sound-2017