24.05.2017
Autor
Premsa TMB

El TSJC anul·la la mesura cautelar que impedia a TMB entregar dades de personal fora de conveni

Subtítol

El portal de la transparència de l'empresa té publicades des de l'estiu passat les retribucions de tot el Consell de Direcció

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha rebut, a través de la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP), la interlocutòria de la Sala 5a del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que rebutja un recurs interposat per un grup de treballadors de TMB i deixa sense efecte la suspensió cautelar dictada anteriorment pel mateix Tribunal que impedia el lliurament de determinada informació de l’empresa a un ciutadà.

La suspensió cautelar es referia a la decisió de la GAIP favorable a atendre una petició individual d’accés a informació de l’empresa en relació a la retribució dels llocs de treball del Col·lectiu Directiu i Tècnic, i el nom dels ocupants dels llocs de treball del col·lectiu esmentat. Cal recordar que el portal de la transparència de TMB té publicades des de l’estiu del 2016 les retribucions actuals individualitzades dels membres del Consell de Direcció i les retribucions per nivells de la totalitat de la plantilla.

Tot i que la interlocutòria es pot recórrer davant del Tribunal Suprem, la GAIP ha comunicat a TMB l’executivitat de l’acte administratiu favorable al lliurament de les dades, atès que el recurs de cassació no implicaria la seva suspensió. En conseqüència, TMB ja ha manifestat a la GAIP que reprèn el procés d’execució de la sol·licitud i de lliurament de les dades.

Darrera modificació
24.05.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tsjc-anulla-mesura-cautelar-que-impedia-tmb-entregar-dades-de-personal-fora-de