Autor
Redacció

Nova aplicació per a mòbils del Barcelona Bus Turístic

Després del canvi d'imatge general aplicat al gener, ara es renova l'eina de butxaca dels usuaris del bus turístic original. Ja es pot descarregar de les botigues virtuals d'Apple i Android.

En l'any del 30è aniversari, el Barcelona Bus Turístic s'està actualitzant en imatge i prestacions. Des d'aquesta setmana els seus usuaris (uns dos milions cada any) disposen d'una nova aplicació oficial per a telèfons mòbils que simplifica la consulta d'informació bàsica que es pot trobar al web del servei.

L'app permet consultar les rutes sobre plànol gràcies a la geolocalització, i també les parades. Situa els punts d'interès del voltant de les parades, com ara museus, monuments, edificis històrics i atraccions de tota mena. Mentre viatja amb el bus, l'usuari va rebent les notificacions d'aquests punts d'interès. D'aquesta manera es poden seleccionar ràpidament les visites que interessa fer i aprofitar al màxim el temps per gaudir de Barcelona.

L'aplicació es pot descarregar de manera gratuïta des de les botigues virtuals Google Play i iTunes, i està disponible en català, castellà i anglès.

Imatge
Captures de pantalla de l'aplicació

Captures de pantalla de l'aplicació

Darrera modificació
dijous, maig 25, 2017 - 15:14
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/nova-aplicacio-mobils-barcelona-bus-turistic