Autor
Oriol Pàmies

El conseller delegat de TMB, Enric Cañas, nou membre del Comitè de Política de la UITP

El Congrés Mundial UITP Global Public Transport Summit ja està en marxa a Mont-real, després de la cerimònia oficial d’inauguració de diumenge a la nit.

Com a pròleg de la Cimera Global del Transport, el cap de setmana la UITP ha celebrat a Mont-real, al Canadà, la seva assemblea general, en què periòdicament es renoven els òrgans directius de l’associació. El conseller delegat de TMB, Enric Cañas, ha estat escollit membre del Policy Board (Comitè de Política), el màxim organisme decisori pel que fa als posicionaments públics de la UITP en matèria de política de transports.

Al mateix temps, el director general d’FGC, Pere Calvet, ha estat nomenat president de la UITP fins al 2019, en substitució del japonès Masaki Ogata.

Des d’ahir fins demà dimecres es desenvolupa a Mont-real el 62è Congrés Mundial Global Public Transport Summit 2017 sota el lema Liderar la transició, frase que juga amb la semblança en anglès entre transit (transport públic) i transition. En aquesta edició, la comunitat internacional del transport col·lectiu, de la qual forma part TMB, vol encapçalar el canvi cap a una mobilitat urbana més ordenada, tecnològica, sostenible i eficient.

Es pot seguir el congrés a la secció de notícies del web monogràfic i a través del perfil de Twitter @uitpsummit. També se’n fan resums diaris en vídeo.

Imatge
Un moment de l'assemblea general de la UITP, diumenge a Mont-real / Foto: TMB

Un moment de l'assemblea general de la UITP, diumenge a Mont-real / Foto: TMB

Darrera modificació
dijous, juliol 22, 2021 - 12:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/conseller-delegat-de-tmb-enric-canas-nou-membre-comite-de-politica-de-uitp