Autor
Laura Martínez

Alain Flausch: “Hem de participar en la batalla de la mobilitat del futur”

El secretari general de la UITP ha repassat avui a Barcelona amb la direcció de TMB els reptes del transport públic en l’era de “la digitalització i la col·laboració”.

Quan falta una setmana perquè comenci a Montreal la cimera global de l’Associació Internacional de Transport Públic (UITP), el seu secretari general, Alain Flausch, s’ha reunit a Barcelona amb el conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i altres responsables de la companyia, a la seu corporativa, per transmetre’ls la transcendència dels desafiaments que s’hi abordaran.

Després de ressaltar el paper positiu de la UITP per haver posat el transport públic a l’agenda internacional, sobretot amb motiu dels acords contra el canvi climàtic, Flausch ha fet èmfasi en els reptes de futur que es discutiran al congrés de Montreal, al voltant del lema Encapçalem la transició. “Hem de participar en la batalla de la mobilitat del futur per liderar-la amb la innovació, no simplement oposar-nos-hi”, ha afirmat.

Un futur que segons Flausch s’articula al voltant de dues paraules clau: digitalització i col·laboració. I que s’articularà probablement al voltant de conceptes com el de mobilitat com a servei, l’automatització, l’electrificació i l’experiència de viatge. “Els clients cada cop són més exigents i els operadors els han de cuidar”, ha advertit.

Imatge
Enric Cañas, conseller delegat de TMB, saluda Alain Flausch, secretari general de la UITP / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Enric Cañas (dreta), conseller delegat de TMB, saluda Alain Flausch, secretari general de la UITP / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dimarts, maig 9, 2017 - 11:23
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/alain-flausch-hem-de-participar-batalla-de-mobilitat-futur