07.05.2017
Autor
Premsa TMB

Una incidència externa en el subministrament elèctric ha afectat el servei a la línia 3 de metro aquesta nit

Subtítol

L'oscil·lació sobtada en la tensió ha originat l’aturada d’un tren al túnel entre Les Corts i Plaça del Centre, que ha estat desallotjat amb l’ajuda de Bombers i SEM, que no han hagut d’assistir cap passatger. A les 22.20 h s’ha normalitzat el servei

El servei de metro a la línia 3 ha quedat suspès aquesta nit a les 20.59 com a conseqüència d’una fallada d’origen extern en el subministrament elèctric d’alta tensió. Una oscil·lació sobtada de la tensió per part dels subministradors ha ocasionat la desconnexió de la subcentral de les Corts, cosa que ha deixat sense alimentació el tram de la línia 3 entre Zona Universitària i Espanya, i ha provocat l’aturada d’un tren que circulava entre les estacions de Les Corts i Plaça del Centre. A la resta de la línia, entre Espanya i Trinitat Nova, el servei s’ha restablert a les 21.10.

L’aturada d’un tren al túnel ha motivat l’activació dels plans d’emergència per desallotjar de manera segura els passatgers, uns 800. L’operació s’ha dut a terme amb la participació de Bombers, SEM i personal de Metro, a través de l’estació de Plaça del Centre. Cap passatger ha necessitat assistència.

A partir de les 22 h, un cop finalitzada l’evacuació del passatge, s’ha restablert el subministrament elèctric al tram interromput, s’han fet les proves necessàries i a les 22.20 s’ha restablert el servei a la línia 3 completa.

Mentre ha durat la interrupció els usuaris han pogut fer servir un servei especial d’autobusos habilitat entre Espanya i Zona Universitària, a banda dels autobusos regulars i altres línies de metro a Sants Estació i Zona Universitària, i el Tram.

Darrera modificació
08.05.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/incidencia-externa-subministrament-electric-ha-afectat-servei-linia-3-de-metro