Autor
Redacció

La Generalitat i l'Ajuntament d'Esplugues acorden impulsar l'arribada del metro al municipi

Compromís per activar la prolongació de la línia 3 des de Zona Universitària, prevista al Pla Director d'Infraestructures, i tenir llest el projecte constructiu abans de finals del 2020.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, van signar divendres un acord per impulsar el projecte constructiu del perllongament de la línia 3 del metro des de Zona Universitària fins al centre d'Esplugues (l'estació de Can Vidalet de la línia 5 és a cavall d'aquest municipi i de l'Hospitalet). El nou tram, de 2,3 quilòmetres de longitud, comptarà amb dues parades, una a l'Hospital Sant Joan de Déu i una al costat de l'Ajuntament, i suposarà una inversió de 180 milions d'euros.

La previsió és que, un cop enllestit el projecte constructiu abans que acabi el 2020, impulsar la programació de les obres corresponents a partir del 2021 en funció de les disponibilitats pressupostàries.

L'acord també preveu la redacció dels documents que permetin avaluar tècnicament i econòmicament el projecte de ramal de la línia 3 del Trambaix per l'avinguda Laureà Miró.

Més informació a la nota de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Darrera modificació
dissabte, maig 6, 2017 - 13:53
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/generalitat-lajuntament-desplugues-acorden-impulsar-larribada-metro-municipi