Autor
Redacció

El músic del metro que enalteix l’esperit

Title
Media Name: kuwrephufrilathobrobragohoswislifrenewraswopagutonohodracluclunarokochinugoslabriuiphisisoprouuweswabraviuefrichocluvemophorucharaphovejostiwouivopidrubreuipishecluri

Gràcies al projecte Músics al Metro de la Fundació TMB, a la xarxa podem gaudir d'una àmplia varietat musical feta amb diversos instruments com percussió, cordes, vent o veu. Fins i tot, caminant pel metro, podem escoltar-los alhora en una cançó i pensar que estem a punt de trobar-nos una banda musical o, per a la nostra sorpresa, Martí Batalla: un músic del metro amb discapacitat visual i disposat a acompanyar l'esperit dels viatgers amb la percussió als seus peus, la guitarra a les mans i una harmònica penjada al coll.

L'admiració de Batalla pels artistes del metro ve de lluny. Fins i tot, quan encara no hi tocava, demanava a algun músic el seu instrument per tocar una estona. Pel Martí, "tocar al metro no és demanar caritat ni almoina, sinó servir els passatgers i enaltir el seu esperit".

Una de les lliçons que li ha regalat la vida com a músic és que "de vegades, dóna més el que li costa que el que en té". Però si vols saber la commovedora història que s'amaga darrere d'aquestes paraules, ho hauràs de descobrir tu mateix.

Darrera modificació
divendres, maig 5, 2017 - 08:23
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/music-metro-que-enalteix-lesperit