Autor
Redacció

Exposició al metro sobre la història del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona

El passadís d'enllaç de Diagonal explica de manera condensada els 40 anys de l'entitat dedicada a la promoció de l'esport entre els joves barcelonins.

Aquest migdia, el conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i el president del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB), Jaume Mora, han fet una visita a l’exposició 40 aniversari del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona a l’estació de metro de Diagonal (línies 3 i 5).

La mostra, que decora el passadís d'enllaç de l'intercanviador des de fa uns dies, fa un repàs a través de vinils de gran format dels 40 anys d’història del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona, entitat dedicada a la promoció, organització, gestió i difusió de la pràctica esportiva amb valors en l’àmbit de l’escola a la capital catalana. 

TMB i el CEEB van signar al gener un acord de col·laboració per tal de fer difusió al metro dels beneficis de l’activitat física entre els més joves.


Imatge
L'exposició sobre els 40 anys d'història del CEEB, al metro / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Responsables del CEEB i de l'exposició amb directius de TMB a l'intercanviador de Diagonal / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
divendres, abril 28, 2017 - 15:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/exposicio-metro-sobre-historia-consell-de-lesport-escolar-de-barcelona