Autor
Redacció

Mercedes Vidal: “Demà mateix tornarem a negociar per evitar més vagues de metro”

La presidenta de TMB subratlla que en la proposta de conveni “mai s’han posat sobre la taula retallades” i recomana escollir avui altres transports a Barcelona o bé planificar amb temps el recorregut.

La presidenta de TMB, Mercedes Vidal, ha expressat als mitjans de comunicació la ferma voluntat de tornar a partir de demà a la negociació amb el comitè d’empresa de Metro, “amb voluntat d’acord”, per evitar més aturades com la d’avui.

Per Vidal una convocatòria indefinida d’aturades cada dilluns laborable “no té raó de ser” i ha ressaltat que en la discussió del nou conveni col·lectiu de Metro “mai s’ha posat sobre la taula  cap tipus de retallada”. “Les condicions dels treballadors són dignes i la proposta de conveni el que fa és millorar-les, en l’aspecte econòmic i en el social”, ha insistit.

Davant les afectacions que les aturades tindran avui en el servei, la presidenta de TMB ha lamentat que la ciutadania sigui “la principal perjudicada” i ha demanat que, tothom que pugui, eviti agafar el metro i opti per altres mitjans de transport, o bé planifiqui el desplaçament amb més temps.

Pots sentir la intervenció en el reproductor adjunt.

Darrera modificació
dimarts, abril 25, 2017 - 15:30
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/mercedes-vidal-dema-mateix-tornarem-negociar-evitar-mes-vagues-de-metro