Autor
Redacció

#TMBrecomana la Setmana Mundial de les Immunodeficiències Primàries del 22 al 29 d’abril

Les immunodeficiències primàries (IDP) són un grup de malalties que tenen a veure amb la resposta immunitària i que afecten principalment nenes i nens. Els pacients són susceptibles de patir un ampli ventall d’infeccions.

L’ACADIP es l’Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris i col·labora estretament amb la Unitat de Patologia Infecciosa i d’Immunodeficiències de Pediatria de l’Hospital de la Vall d’Hebron i amb la Unitat d’Immunologia Clínica i d’Immunodeficiències primàries de l’Hospital Sant Joan de Déu.

A la seva web, l’entitat marca els objectius principals: donar suport als malalts que pateixen qualsevol tipus d’immunodeficiència primària i als seus familiars perquè puguin assolir el màxim grau de qualitat de vida possible. També fan  divulgació de les immunodeficiències primàries i col·laboren amb la comunitat científica per ajudar-la a intensificar la seva tasca d’investigació en la recerca de nous tractaments per les immunodeficiències primàries".

Per això l'ACADIP organitza tot un seguit d’activitats que pots consultar al programa Impulsem la investigació durant la Setmana Mundial de les Immunodeficiències Primàries, del 22 al 29 d’abril.

TMB hi col·labora fent difusió de les activitats durant aquesta Setmana Mundial de les IDP.

Darrera modificació
dilluns, abril 24, 2017 - 09:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-setmana-mundial-de-immunodeficiencies-primaries-22-29-dabril