11.04.2017
Autor
Premsa TMB

Barcelona reforçarà a l’estiu el servei de bus de la nova xarxa, a les platges i al centre

Subtítol

Per primera vegada s'hi dediquen 1,2 milions d’euros de l’impost sobre estades en establiments turístics. A la Barceloneta s’augmenta la capacitat a les línies D20 i 59 amb articulats i s’incrementa la freqüència en funció dels dies.

L’Ajuntament de Barcelona reforçarà el servei de bus a tota la ciutat durant els mesos d’estiu. L’objectiu és augmentar la capacitat de les línies que transporten més passatge en època de vacances, descongestionar els desplaçaments d’anada i tornada de les platges i servir millor la zona centre. Alhora es garantirà que la nova xarxa de bus mantingui intervals d’entre 6 i 10 minuts els dies laborables no lectius.

En total TMB preveu prestar 17.300 hores suplementàries de servei. Aquest reforç es finançarà amb 1,2 milions d’euros provinents de la recaptació de l’impost sobre les estades en establiments turístics, que per primer cop es destina a millorar la xarxa local de transport de la ciutat.

El reforç comença amb l’ampliació del servei de bus des d’aquest mes d’abril a la Barceloneta, en què s’ha millorat la freqüència a les línies D20 i 59 en dissabtes i festius i s’ha augmentat la capacitat de la D20 en laborables.

Més informació a la nota de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

Imatge
Bus V15 a la parada de Catalunya / Foto: TMB

Darrera modificació
12.04.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/barcelona-reforcara-lestiu-servei-de-bus-de-nova-xarxa-platges-centre