Autor
Redacció

TMB se suma al programa Jove Valor d’inserció i formació laboral

Un conveni amb Fundesplai permetrà que durant un any dos nois o noies en situació de risc d'exclusió social facin estades remunerades a l'empresa.

La Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai) i TMB han subscrit avui un conveni de col·laboració pel qual l'empresa s'integra en el programa Jove Valor, actualment en fase pilot, que busca oferir a joves en risc de vulnerabilitat social una oportunitat formativa i laboral. L'han firmat Núria Valls, directora general de Fundesplai, i Enric Cañas, conseller delegat de TMB.

Inspirat en experiències de fa uns anys al Brasil, Jove Valor ofereix als nois i noies un contracte remunerat d'un any, en què es combina un procés de treball formatiu amb unes estades de treball en una empresa acollidora, on aprenen a desenvolupar-se sota una cultura organitzativa, unes rutines laborals i un ambient de feina real. I tot, amb un acompanyament personalitzat. La divisa de Jove Valor és que els nois i les noies aprenen a treballar treballant.

Des d'ara, doncs, TMB serà una empresa acollidora i durant un any tindrà a les seves instal·lacions dos joves seleccionats per Fundesplai, residents a l'àrea metropolitana de Barcelona, perquè hi realitzin estades laborals de mitja jornada quatre dies a la setmana. El conveni es pot prorrogar si les dues parts hi estan d'acord.

Aquest conveni s’emmarca en les polítiques de responsabilitat social que desenvolupa TMB, dins les quals s’inclou també la col·laboració que realitzarà l’empresa en la difusió de la festa dels esplais de Catalunya, que tindrà lloc el diumenge 7 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat, amb la recomanació de fer servir la línia 9 Sud de metro per arribar-hi.

Darrera modificació
dimarts, abril 11, 2017 - 10:06
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-se-suma-programa-jove-valor-dinsercio-formacio-laboral