27.03.2017
Autor
Premsa TMB

Els abonaments de transport públic de Barcelona es fan més pràctics

Subtítol

Les targetes Hola BCN! de 2, 3, 4 i 5 dies tindran en compte l'hora de la primera validació

Aquest mes de març els abonaments de la marca Hola BCN! per viatjar en transport públic a Barcelona s’han actualitzat i han canviat el seu funcionament. Ara les targetes creades per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) són més pràctiques, ja que són vàlides per hores i no per dies. Els títols s’adapten així a la realitat d’ús dels usuaris, turistes i visitants, que utilitzen aquest tipus d’abonament per visitar la ciutat de Barcelona i que no fan el primer viatge a primera hora del matí.

Amb aquesta actualització, els títols Hola BCN! tenen en compte l’hora de la primera validació i permeten que l’usuari es pugui desplaçar per la ciutat i l’àrea metropolitana en el transport públic regular, sense límit de viatges durant 2 dies (48 hores), 3 dies (72 hores), 4 dies (96 hores) o 5 dies (120 hores) consecutius segons la modalitat d’abonament adquirit.

Imatge
Els títols de la marca Hola BCN! ara funcionen per hores / Imatge: TMB

Els títols de la marca Hola BCN! ara funcionen per hores / Imatge: TMB

Les targetes Hola BCN! permeten viatges il·limitats a les xarxes de metro i bus de TMB, el Funicular de Montjuïc, les línies urbanes d’FGC i les línies de Rodalies dins la zona tarifària 1 i les dues xarxes tramviàries, el Trambaix i el Trambesòs. També inclouen el desplaçament d’anada i tornada amb metro des de l’aeroport (T1 i T2) fins al centre de Barcelona.

La marca Hola BCN!, va ser creada per TMB el 2013 per als abonaments destinats a turistes i visitants, que es poden adquirir a les màquines distribuïdores de la xarxa de metro, als Punts TMB d’informació i atenció, al web de TMB i al web de Barcelona Smart Moving.

Darrera modificació
03.04.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/abonaments-de-transport-public-de-barcelona-es-fan-mes-practics