Autor
Redacció

Bon karma per als que viatgen amb respecte per tothom

La campanya de TMB per promoure el bon ús del transport públic entra en una nova fase a partir d'avui. Es veuran nous missatges perquè la convivència i el seny s'imposin.

Continua el desenvolupament de la campanya de TMB per promoure la utilització del transport públic i el respecte i la convivència entre els usuaris del metro i els autobusos. Des d'avui trobarem Karma en nous escenaris: plafons lluminosos a la xarxa de metro, vinils als seients reservats dels trens i cartells a l'interior i l'exterior dels autobusos.

En els plafons publicitaris del metro veurem cinc situacions en què el karma està en joc, se'n pot guanyar del bo o del dolent: viatjar validant correctament el bitllet, cedir els seients reservats a persones que necessiten atenció especial, seure sense ocupar ni embrutar els altres seients, escoltar música sense molestar els veïns i mantenir-se lluny de les vies en les andanes del metro.

Aprofitem per deixar-vos un enllaç a l'entrevista que el programa La tarda de Barcelona, de Betevé Ràdio, va dedicar a la campanya el dia 23 de febrer.

Darrera modificació
dimecres, març 1, 2017 - 09:57
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/bon-karma-que-viatgen-amb-respecte-tothom