Autor
Oriol Pàmies

Obres nocturnes de renovació integral de via entre Barceloneta i Ciutadella

Els treballs en aquest tram de la línia 4 de metro, afectat per la proximitat al mar, es realitzen de matinada, sense conseqüències en el servei.

Aquest hivern TMB executa les obres de renovació de vies en un tram de la línia 4 entre les estacions de Barceloneta  i Ciutadella / Vila Olímpica. Són 900 metres de túnel en què tant el carril com les travesses i el balast s'havien degradat per efecte de les filtracions i havien de ser substituïts.

En l'obra, que es realitza a les nits en les hores en què no hi ha circulació de trens, s'estan utilitzant unes noves travesses de formigó de disseny propi, que reprodueixen les dimensions de les travesses clàssiques de fusta existents.

L'actuació inclou la retirada del balast vell i de les travesses, la col·locació de les travesses de formigó, l'aportació de nou balast i finalment la substitució del carril d'acer i la creació d'un nou drenatge de via. Aquesta nit passada han començat les tasques per substituir l'aparell de via de Barceloneta. En total, els treballs duraran fins al mes de març i TMB hi destina 2,7 milions d'euros, dins del pressupost d'inversions del 2016.

Imatge
Travesses monobloc a punt per ser col·locades a la via / Foto: TMB

Substitució de les travesses de fusta a les vies de la línia 4 / Foto: TMB
 

Darrera modificació
dilluns, gener 9, 2017 - 08:50
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/obres-nocturnes-de-renovacio-integral-de-entre-barceloneta-ciutadella-0