Marta Espinosa

Llistes musicals de TMB a Spotify per viatjar silenciosament en metro i autobús

La música sempre és bona companyia, i des de fa un temps, TMB proposa amenitzar els trajectes en metro i autobús amb la banda sonora preferida, tot recordant que viatjar en silenci ens ajuda a prevenir els contagis de Covid-19.

Des de fa un any, a través del compte oficial de TMB a Spotifytmb_barcelona, es fa arribar als usuaris un fil musical amb diferents estils del qual poden gaudir durant els trajectes en transport públic, amb l'objectiu de millorar l'experiència de viatge, tot fomentant la cultura i les arts i situant el transport públic com a punt de trobada entre els usuaris i la música.

Això se suma a una mesura recent de prevenció de la Covid-19, que és la recomanació de no parlar (ni en instal·lacions ni en vehicles) per evitar els contagis. Aquesta darrera recomanació pot oblidar-se fàcilment quan viatgem acompanyats o ens sona el mòbil. Per això, per evitar la monotonia i afavorir el silenci al metro i al bus, TMB proposa als usuaris gaudir de la millor música, explorar les playlínies del nostre perfil a Spotify i omplir de ritme els teus trajectes en transport públic.

Un estil de música per a cada línia

Cada línia de metro té la seva pròpia llista de reproducció, que té entre 40 i 50 temes, i en cada una es marca un estil i uns instruments predominants. La L1 es decanta per la rumba i el flamenc, a la llista de la L2 destaquen les melodies interurbanes i el reggaeton, a la playlist de la L3 hi ha música d'estil clàssic i òpera, la L4 inclou cançons d'estil indie i a la L5 dominen els temes de jazz, soul i blues. La L9 aposta per temes de música pop, la L10 pel rock i, finalment, la L11 agrupa la música reggae. 

TMB també ha creat una llista musical vinculada amb la campanya Ets Com et Mous amb les millors cançons de cada línia. Al mes de desembre també s'hi va afegir una llista amb 41 cançons nadalenques inspirades en la ruta del Barcelona Christmas Tour.

Darrera modificació: 
10.03.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies