Redacció

La línia 59 allarga el trajecte a través de la Vila Olímpica

Poblenou - Pl. Maria Cristina: aquest és des d'avui el nou indicatiu frontal de la línia 59 d'autobusos. El bus del barri de la Salut (línia 116) també s'ha prolongat coincidint amb l'inici del curs escolar.

Des d'avui la línia 59 ha ampliat el recorregut amb vuit noves parades per donar servei al barri de la Vila Olímpica, a través de l'eix de l'avinguda Icària fins a la porta del cementiri del Poblenou, al districte barceloní de Sant Martí. El nou indicatiu de línia és Poblenou - Pl. Maria Cristina.

El nou recorregut arrenca d'avinguda Litoral - Trelawny, continua pel carrer Marina, gira per l'avinguda Icària i arriba fins a la parada denominada Cementiri de l'Est - Carmen Amaya, final de trajecte. La tornada es fa per l'avinguda Icària i el carrer de Ramon Trias Fargas, al final del qual entronca amb el recorregut anterior pel passeig Marítim i la Barceloneta. Amb aquesta prolongació la línia 59 afegeix una connexió directa entre la Vila Olímpica i els eixos del passeig de Colom i la Rambla.

Nou recorregut de la 116 per la Salut

Al mateix temps, i també coincidint amb l'inici del curs escolar 2015-2016, s'ha fet efectiva una prolongació de la línia 116 (bus del barri de la Salut) al districte de Gràcia. El nou recorregut consisteix en una derivació des del carrer Escorial cap al carrer Camèlies, la plaça Sanllehy, l'avinguda de Pompeu Fabra, la riera de Can Toda i el carrer de la Mare de Déu de la Salut, per on el bus es reincorpora a l'itinerari anterior per Escorial. S'hi han afegit cinc parades i s'ha desplaçat uns metres la parada Escorial - Mare de Déu de la Salut.

La prolongació afegeix accessibilitat a equipaments del barri com ara el CAP Sanllehy i el Centre Educatiu Jesuïtes Gràcia-Kostka.

Darrera modificació: 
16.11.2015
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies