Rosa Avis

Finalitza la validesa de les T-compensació de la primera onada a les xarxes de metro i bus

Actualment l'ATM està distribuint les targetes per compensar els títols afectats per les restriccions a les universitats de l'octubre passat.

El 31 de març, dimecres de la setmana que ve, serà l'últim dia d'utilització de les targetes T-compensació que es van emetre a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma per Covid-19 el març del 2020, situació que va comportar no poder fer servir títols amb límit temporal ja estrenats. Així ho ha recordat l'Autoritat del Transport Metropolità de l'àrea de Barcelona en un comunicat.

Per tant, a partir del dijous 1 d'abril, aquests títols de viatge T-compensació especials de la primera onada ja no tindran validesa per poder viatjar a les xarxes de metro i autobusos de TMB.

Així s'estableix a l'anunci del 30 de juny passat que indica que aquests títols no són aptes per a la venda i que tindran validesa fins al 31 de març del 2021.

La segona onada de títols T-compensació per la Covid, els títols afectats per les restriccions universitàries de l'octubre del 2020, estan actualment en procés de distribució, es podran recollir fins al 10 d'abril i tindran data de caducitat pròpia.

Darrera modificació: 
15.03.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies