Redacció

El web amplia la secció dels mapes de bus i metro

TMB ha remodelat la secció Mapes de la xarxa del seu web per oferir més opcions de consum dels plànols de bus i metro. Ara es poden consultar en format JPG i també se'n facilita la incrustació en altres espais digitals.

El web de TMB ofereix els mapes de metro i de bus amb informació de totes les línies, estacions o parades, grau d'accessibilitat i enllaços amb FGC, Rodalies de Catalunya i TRAM. Els mapes es poden consultar en format dinàmic, a través de l'eina TMB Maps, o bé en format estàtic en PDF.   

Ara, per facilitar-ne la consulta, des de fa unes setmanes, a més de poder descarregar el document en PDF, els mapes també s'ofereixen en format JPG. Gràcies a aquesta nova opció, es guanya en prestacions com ara localitzar fàcilment el mapa oficial a través de Google Imatges.

Una altra novetat és que es posa a disposició dels administradors d'espais digitals l'opció d'incrustar la imatge dels mapes. Amb aquest servei s'aconsegueix que altres webs i blogs puguin facilitar una versió sempre actualitzada dels mapes oficials de bus i metro.

En aquesta línia de nous serveis, a la secció del web també s'especifica com cal procedir per fer un ús comercial dels mapes: l'interessat s'ha de posar en contacte amb l'empresa a través del correu electrònic comercial@tmb.cat.

En el cas del bus, a més a més del plànol general amb el recorregut de les prop de cent línies que gestiona TMB, s'hi pot trobar el de la nova xarxa de bus, que en aquests moments compta amb un total de 13 línies en funcionament.

Des de començaments d'any, entre bus i metro, la secció de mapes ha acumulat prop de 185.000 pàgines vistes en els diferents idiomes en què s'ofereix la informació. 

Darrera modificació: 
16.11.2015
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies