Redacció

Comencen les obres a l'estació de Trinitat Nova per separar l'operació de les línies 4 i 11

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les tasques prèvies d'implantació de les obres de modernització i millora de l'estació de metro de Trinitat Nova i la seva cua de maniobres. Els treballs possibilitaran separar l'operació de la L4 i la L11 i optimitzar els moviments dels trens, de manera que es podran incrementar les freqüències de la línia 4 en hora punta i també permetran la conducció automàtica de la línia 11 en tot el traçat (ara està automatitzada de Casa de l'Aigua a Can Cuiàs). 

Les obres que ara comencen consistiran principalment en l'execució d'una nova andana adossada a l'existent, com si es perllongués, però amb una amplada menor, per a la línia 11, on es col·locaran portes d'andana. D'aquesta manera, els trens de la línia 4 podran estacionar alhora en les dues vies i fer les sortides amb intervals més curts, i els de la L11 podran circular amb conducció automàtica entre Casa de l'Aigua i Trinitat Nova. 

Els treballs tenen un pressupost d'adjudicació de 10 milions d'euros i un termini d'execució de 10 mesos.

Per a més informació, podeu consultar la nota de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Darrera modificació: 
23.02.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies