Carme Becerra

La campanya 'Sst' recorda que el silenci al transport públic ajuda a prevenir la Covid-19

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i els operadors del transport públic, entre els quals TMB, inicien l'acció ‘Sst’, que convida a mantenir el silenci com a mesura addicional de protecció.

Algunes de les mesures de prevenció contra la Covid-19 al transport, com ara l'ús de la mascareta, la higiene de mans o no consumir aliments ni begudes, estan àmpliament interioritzades i les compleixen la majoria d’usuaris. Altres de més recents, com la recomanació de no parlar (ni en instal·lacions ni en vehicles) poden oblidar-se quan viatgem acompanyats o ens sona el mòbil.

Per reforçar el seguiment d'aquesta mesura preventiva, l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i els operadors han posat en marxa la campanya Al transport públic, Sst. L’onomatopeia busca sensibilitzar sobre la protecció vers els contagis que comporta estar en silenci, ja que no s’emeten aerosols. Els aerosols són petites gotes que exhalem, sobretot al parlar, i que, segons nombroses investigacions, suposen un risc de transmissió del coronavirus.

La campanya estarà present a les xarxes de TMB i de la resta d’operadors del transport públic. El lema va acompanyat de la consigna “Nosaltres i tu fem #UnViatgeSegur”, sobre la necessitat de la participació de tots per protegir-nos i protegir els altres de la pandèmia. L'ATM ha emès un comunicat sobre l'acció Sst.

La campanya recorda als usuaris del transport la conveniència d'estar en silenci / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació: 
02.03.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies